Belle’s DreamDay

Belle’s DreamDay
Hellestraat 36
9190 Stekene

tel 0491 89 60 84

[email protected]
www.bellesdreamday.be

Welkom bij Belle’s DreamDay!
Mijn naam is Veronique, 34 jaar, mama van 3 kindjes waaronder een tweeling.
Ik hou van organiseren en plannen, knutselen en creatief bezig zijn, dansen en zingen en mijn Café Latte!
Ik ben opgegroeid in de Franse Alpen en vertoef graag gezellig rond het kampvuur. Samen met mijn mama, die zelf reeds 40 jaar ervaring heeft, tekenen en maken we kleding op maat voor elke gelegenheid. Wij komen graag tot bij u om alles te bespreken, van de planning tot de gewenste stoffen enz.

Als romantische zieltje ( leeuw van horoscoop) ben ik al jaren gefascineerd door het “Happily Ever After” concept en wist ik snel dat ik koppels wilde helpen bij het organiseren van de mooiste dag van hun leven.
Ik hou van tradities, zeker rond het trouwgebeuren, maar ik loop ook graag tegen de stroom in. Dus laten we gerust eens gek en creatiefs doen!

Bij zo’n grote dag komt er altijd veel bij kijken, waardoor we gemakkelijk iets vergeten, of gestresseerd rondlopen, zodat we uiteindelijk als bruidspaar minder ten volle kunnen genieten van de belangrijkste dag!
Als Wedding/Event planner neem ik graag deze taken van jullie over zodat jullie 100% kunnen genieten.

Mail me of bel me gerust op, dan spreken we af waar jullie jullie het meeste op jullie gemak voelen en kunnen we samen kijken of ik iets voor jullie kan betekenen.