TrouwTesla

TrouwTesla
Plein
9970 Kaprijke

tel 0495 53 88 77

[email protected]
www.trouwtesla.be

De dag van uw leven, uw trouwdag. Daar hoort een prachtige trouwauto bij. Wat dacht u van een Amerikaanse limousine, uniek in vele aspecten ?

Op uw trouwdag wilt u zo goed mogelijk voor de dag komen met zo min mogelijk zorgen. Een trouwauto met chauffeur huren is dan de ideale oplossing. Onze trouwauto is een elektrische 5-persoons Luxe Sedan uit de Verenigde Staten. Uniek aan deze trouwauto van Tesla is het panoramadak. Dit panoramadak biedt niet alleen een hoop licht, maar geeft u ook de mogelijkheid om uw trouwrit op een bijzondere manier mee te maken. Bovendien is het mogelijk het panorama dak te openen. Zo wordt uw trouwdag absoluut de mooiste dag van uw leven.

De limousine is volledig elektrisch en produceert daarom vrijwel geen geluid of uitlaatgassen. Ideaal voor uw trouwdag waarop alles perfect moet zijn. Daarnaast geniet u in de Sedan ook van internet en een 17″ touchscreen in het dashboard.

Naast de prestaties van de auto, is natuurlijk het uiterlijk ook belangrijk. Zowel van binnen als van buiten is deze wagen chic en bijzonder.